Kopen en herstellen:
 
   
 
 
 
Hardware:
 
   
   
 
 
 
Leren:
 
   
 
 
 
Overige:
 
   Links - Overige links

Gratis muziek software en gratis clip art
.
   
   
Concert-kalender.be
De titel dekt de lading, zeer leuk overzicht, enkel concerten in België.
   
Muzikant.info
Neem een Persoonlijk Profiel en zoek en communiceer met andere muzikanten. het is DE site waar bands worden gemaakt.
   
Homerecording.be werd opgestart voor muzikanten die zelf knallende opnamen willen produceren. Dit initiatief gaat uit van én is bedoeld voor doe-het-zelf muzikanten in Vlaanderen en Nederland. Hier willen ze info uitwisselen, een discussieforum bieden, links en downloads verspreiden en nieuws verzamelen.
   
Ben je fan van muziek uit de jaren 80? Kijk dan hier een hele reeks videoclipt uit deze periode!
   
Soms droomt een mens al eens en vaak komt die droom nooit uit. daMusic probeert die dromen om te zetten in realiteit. De makers van deze site starten met een nieuw concept om bekende en onbekende groepen de kans tot live optredens te geven. Want een groep is meer dan een demo of CD. Vaak is het niet simpel als startende groep zich een weg te banen in het muziekcircuit en daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.Hoe komt het dat veel kwaliteitsvolle muziek onbekend blijft bij een breed publiek? Waarom houden mensen de knip op de beurs voor muziek die ze niet kennen? Kwadratuur vond het antwoord op deze vragen in de volkswijsheid: "Onbekend is onbemind." Er bestaat namelijk wel degelijk een breed publiek voor minder bekende genres en artiesten, alleen wordt dat publiek tot nu toe nog nergens specifiek aangesproken. Dat is waar Kwadratuur.be zich voor wil engageren: de muziekwereld - van klassiek over jazz tot metal - toegankelijker maken voor een niet-gespecialiseerd publiek.
De invulling daarvan verloopt via een zeer uitgesproken profiel: gratis full audio tracks en heldere cd-besprekingen die zich niet alleen richten tot insiders, maar natuurlijk biedt Kwadratuur.be ook meer: een handige concertagenda, een overzicht van interessante radioprogramma's, een bespreking van enkele muziekmagazines en een maandelijkse focus op enkele actuele artiesten. Dit alles met slechts één doel, nl. de drempel tot de niet altijd even toegankelijke muziekwereld proberen te verlagen.

   
Muziek opzijnbest.nl.
De beste links over muziek voor u verzameld. 
   
Zoals je in de naam leest:
Heel wat links naar gratis cursussen :-)

 

 

© 2004-2013Mark Fontaine